
Darmowa wysyłka dla zamówień powyżej 300 zł
Na terenie Łodzi dowóz gratis od kwoty 200 zł
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
mąka kukurydziana* (80 %), mąka ryżowa* (20 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 8-11 minut.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1491 kJ/355 kcal
Tłuszcz - 1,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,5 g
Węglowodany - 78 g
w tym cukry - 2,0 g
Błonnik - 1,0 g
Białko - 7,0 g
Sól - 0,05 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać ŁUBIN oraz SOJĘ.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT (marka): ALCE NERO
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES: ALCE NERO S.P.A, VIA PALAZZETTI 5C, 40068 SAN LAZZARO DI SAVENA (BO)
KRAJ POCHODZENIA SKŁADNIKÓW: Włochy
KRAJ PRODUCENTA: Włochy
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
MAKARON KONJAC SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 385 g - BETTER THAN FOODS
8,50 zł
Produkt dostępny
Wysyłka:48 godzin
NAPÓJ MIGDAŁOWY BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWY BIO 1 L NATUMI
10,50 zł
Produkt dostępny
Wysyłka:48 godzin